WHT Factory Service Belgium te Arendonk


WHT ook gekend als Wim Hones Techniek opgericht in Nederland heeft vanaf heden ook een vestiging in het Belgische Arendonk die de naam WHT Factory Service Belgium draagt en word gerund door Rene Stalman las- en onderhoudswerken.

Dat de service van WHT wordt uitgebreid naar België kon niet langer uit blijven daar de vraag naar mate groter en groter werd.
Om alle foto’s te bekijken van Frame, stock en onderdelen klik HIER

Hier bij Factory Service Belgium word uw zijspan eventueel kant en klaar gemaakt en op uw vraag aangepast.
Rene Stalman (voorheen succesvol Quad rijder) stapte enkele jaren terug over op het zijspan en sindsdien is hij gepassioneerd bezig met het optimaliseren ervan.

Het nieuwe frame waarmee Jason Vandaele-Ben Van den Bogaart voor België uitkomen, ook oa het Franse team Valantin Giraud – Elvijs Mucenieks en de Nederlanders Julian Veldman – Jorrit Van der Putten zullen buiten het ONK er het WK mee ten strijden trekken.
Het frame kan je op onderstaande foto’s bekijken.

Niet enkel nieuwe onderdelen van WHT zijn maar ook van alle andere merken zullen hier te verkrijgen zijn, net als banden, spatborden, tandwielen enz
(Foto onderdelen en van boven uitstalling )

Niet enkel aan het nieuwe word aandacht besteed, hier kan je ook terecht voor je super deal van tweedehands zijspannen.
Maar ook de echte Oldtimers kunnen hier opgeknapt worden, zo staat er nog een Wasp frame op de planning om een reconstructie te ondergaan.
(zie foto)

Voor alle foto’s klik HIER (hier komen alle foto’s die genomen zijn op de link HIER !)

U kan voor alle info contact opnemen met Rene Stalman via e-mail [email protected] of breng een bezoekje op het nieuwe adres HOGE MAUW 30 ARENDONK (afrit 26 Arendonk, net onderaan de brug meteen links doodlopend straat in) Graag een seintje vooraf als je wil langskomen !!

U bent welkom om ook de Facebook Pagina WHT-Factory-Service-Belgium te liken (Klik HIER)