ONK Lochem nu zondag, allen op post   Onlangs bijgewerkt!


Aankomende zondag maakt de Dutch Sidecar Masters een nieuwe start op het bosrijke circuit van Lochem. Omdat de zijspannen het afgelopen weekend bij de eerste wedstrijd in Lierop geen volledige wedstrijd hebben kunnen rijden, zal het kampioenschap een herstart maken in Lochem.
De wedstrijden op zaterdag zijn reeds afgelast om het circuit te sparen, zodoende er op zondag kan geknald worden.

De volledige wereldtop van de zijspannen zal aan de start komen. Wereldkampioenen Van Luchene, van den Bogaart zijn van de partij, evenals Giraud/Haller en de Nederlandse toppers met daarbij Bax/Stupelis, Willemsen/Rostingt, Hermans/Musset, Veldman/Janssens en van Werven/Beunk. In Lierop lieten deze combinaties al zien goed in vorm te zijn en was het Daniel Willemsen die in de manche aan de leiding reed. Het thuispubliek in Lochem hoopt natuurlijk dat Willemsen opnieuw voor vuurwerk gaat zorgen en zullen hem dan ook van alle kanten steunen.

Naast al deze topcombinaties zien we ook de Britten Brown/Chamberlain weer terug. Zij wisten in 2018 de wedstrijd te winnen en zullen er alles aan doen om ook dit jaar hoge ogen te gooien. Ook zijn landgenoten Wilkinson/Humphrey zijn erbij evenals de Belgische combinaties van Sanders en Santermans. Met al deze combinaties kan het niet anders dan dat het vuurwerk wordt in Lochem.

Er zijn nieuwe tijdschema’s opgesteld, in 3 versie’s die bekijk je hier onderaan

GPS = Daniël Willemsenpad 7241 SB Lochem