Mooie strijd in Kampenhout, Goeyvaerts-vd Bulck winnen voor Janssens-vd Plas   Onlangs bijgewerkt!

Eén van de mindere wedstrijden qua aantallen bij VLM hier in Kampenhout waar een 14 zijspannen waaronder enkele gast rijders !
Het was ons al snel duidelijk dat de strijd vandaag door gelegenheids duo’s zou beslecht gaan worden, dan hebben we namen als Goeyvaerts-Van den Bulck, Janssens-Van den Plas en Van der Schraelen-Mans !! Alle drie rijden dus in een ander combinatie en dat wil toch al wat zeggen voor de doorwinterde zijspankenner.
Wie de reeksen naar hun hand konden zetten en de volledige uitslagen vind je hier op LEES MEER

Foto’s der beide reeksen door Luc Driesen klik HIER
Foto’s door Sofie Vaes klik HIER


Corthouts-Sabbe winnen in VMCF te Attenhoven   Onlangs bijgewerkt!

MC Attehoven en de mannen van Godfremont een club die de zijspannen een warm hart toedragen mochten vandaag in Attenhoven mooi 17 zijspannen verwelkomen. Vele kwamen naar hier om de sfeer op te snuiven en fun te beleven !! op een breed circuit zagen we zeer sterke reesken
De eerste reeks werd gewonnen door Corthouts-Sabbe die vd Lagemaat-Delaat wisten voor te blijven, Descheemaeker-Vaes werden als derde afgevlagd voor Vd Veken-Smeuninx en Latre-Van parijs op vijf.
In de tweede reeks kregen we weer Corthouts-Sabbe op één met de MON’ers Van de Lagemaat-Delaat op plaats twee, echter drie was nu voor Latre-Van Parijs die Descheemaeker-Vaes wisten voor te blijven. Coen-Lobry sloten nu de top vijf af.
In de B klasse waren Merlier-Van Parijs de betere voor Marc en Koen Vd Branden die met de zelfde punten als Gommeren-Croonenbergs eindigde en dus respectievelijk twee en drie werden !

Uitslagen klik op LEES MEER
Foto’s door Rudy van Mol klik HIER
Foto’s door Patrick Van Leeuw klik HIER
Foto’s door Sofie Vaes klik HIER
Extra Quads door Rudy Van Mol klik HIERZO


Matige bezetting bij MCLB-BMB te Wachtebeke   Onlangs bijgewerkt!

In Wachtebeke met de samenwerking tussen MCLB en BMB kwamen slechts een 11 tal zijspannen opdagen, de eerste reeks wisten Delmotte-Verbrugghe van start tot finish aan de leiding te rijden voor Boussy-Boxtaele die tweede werden. Dierckens-Dhondt werden derde voor de B rijders Valcke-Vanlerberghe.
In reeks twee namen Boussy-Boxtaele het voortouw en sloten winnend de reeks af, Dierckens-Dhondt die een stuk beter uit de start kwamen dan werden tweede. Delmotte-Verbrugghe konden hun slechtere start nog om zetten naar een derde plaats, Valcke-Vanlerberghe werden weerom vierde voor Verbrugghe-Dhondt.

Uitslagen bekijk hier LEES MEER

Foto’s door Patrick Vispoel klik HIER


Update’s Kivioli GP Estland Giraud-Mucenieks winnen beide reeksen   Onlangs bijgewerkt!

Vandaag stond er geen naam op het TGM team Giraud-Mucenieks, ze wonnen beide reeksen met ruime voorsprong !! Bax-Musset en Willemsen-Bax  werden respectievelijk 4 – 2 en 2 – 4 in de reeksen en volmaken het podium in Estland !!

Uitslagen Zaterdag & Zondag der kwalificatie’s en reeksen kan je bekijken op LEES MEER
Foto’s zaterdag door Dries Dewitte klikt u HIER
Foto’s zondag klik HIERZO

Filmpje door Dries Dewitte reeksen zondag klik hier op YOU TUBE


Stelpe zondag update’s   Onlangs bijgewerkt!

In Stelpe werd de start uitgesteld met een uur doordat het starthek weigerde dienst te doen, om 13u15 onze tijd viel dan het starthek voor de eerst reeks.
Willemsen-Bax reden tot een paar ronden voor het einde aan de leiding maar vielen dan weg, zo wonnen Giraud-Mucenieks voor Bax-Musset en Hermans-Vangaalen.
In reeks twee konden Willemsen-Bax wel hun reekszege pakken en reden weerom zeer sterk, Bax-Musset werden tweede in deze reeks.
Giraud-Mucenieks werden pas zevende !

Uitslag reeks 1 & 2 klik op LEES MEER
Foto’s zondag door Dries Dewitte klikt u HIER
Filmpje door Dries Dewitte klik op YOU TUBE


Boussy-Boxtaele winnen zijspanfeest in Oostrozebeke   Onlangs bijgewerkt!

In Oostrozebeke was het weer een waar zijspanfeest, hier is het een jaarlijks festijn van gelegenheids koppels waarvan u er zeker wat herkend met naam als je de uitslagen dadelijk bekijkt !
Gastrijders Nick en Glenn Janssens namen in de eerste reeks de snelste start en wisten die ook te behouden tot aan de eindmeet ! Bert Soetaert nu met gelegenheids-bakkenist Robbe de Veene vielen na 2 ronden uit de wedstrijd, meteen namen Boussy-Boxtaele die tweede plaats in en wisten Dierckens-Dhondt en Delmotte-Verbrugghe voor te blijven. Eerste B rijders waren Valcke-Vanlerberghe die een ander gelegenheids duo en B zijspan Niki Debruyne-Jens Mans wisten voor te blijven, Van troys-Huysentruyt werden derde.

In reeks twee kwamen Delmotte-Verbrugghe als eerste door met Boussy-Boxtaele aan het wiel gekluisterd. Pas na heel wat pogingen wisten Boussy-Boxtaele er voorbij te gaan in de vierde ronde,
Dierckens-Dhondt wisten nog een paar plaatsen op te schuiven en werden zo weer mooi derde, snelstarters Desoete-Wille wisten plaats vier voor hun rekening te nemen en bleven zo eerste B rijders Debruyne-Mans voor.

Foto’s door Patrick Vispoel volgen straks

Uitslagen kan je nu bekijken bij LEES MEER
Foto’s door Patrick Vispoel zaterdag klik HIER
Foto’s zondag door Patrick Vispoel klikt u HIER

extra fotoreeks Oostrozebeke door >Manuela Vandooren klik HIER


Coen-Lobry ziet winst op het Fort van Koningshooikt verloren gaan door lekke band   Onlangs bijgewerkt!

Zoals men weet is het circuit op het Fort een vermoeiende technische omloop, dat hier bekeken dient gereden te worden is iets dat zeker is !
Zo gingen in de start van de eerste reeks de kopstarters Sepp Gommeren met Danny Meeus de put in en sloegen over de kop en konden niet meer verder !
Latre-van Parijs namen dan het heft in handen voor Coen-Lobry, deze wisten de leiding halfweg over te nemen en wonnen de eerste reeks, plaats drie kwam in handen van eerste B rijders de broers vd Brande die net derde A rijders Mogal-Van Mol voorbleven.

Uitslagen klik op HIER
Foto’s door Rudy Van mol klik HIER
Foto’s door Steven Van Schil klik HIER
Foto’s door Francois Rombouts klik HIER
Foto’s door Sofie Vaes klik HIER


BK zijspannen in Rijkevorsel   Onlangs bijgewerkt!

In Rijkevorsel kwamen 19 zijspannen opdagen en hieronder enkele gast rijders, hier wel een BK voor de zijspannen en de meeste zijn dan ook op post ! Voor reeks 1 slechts een 16 starters
Winst was er voor Segers-Gorremans in reeks 1, Goeyvaerts na het stoppen voor de WK wedstrijden kunnen deze mannen nog enkele VLM wedstrijden meedoen naargelang hun werk dit toelaat maar vielen uit in de eerste reeks.
Van der Schraelen-Smeuninx werden tweede na even een kleine terugval gekend te hebben, Vaes Horyon werden derde in deze eerste reeks.

In reeks twee wonnen nu Goeyvaerts de reeks na de pech in de eerste reeks door een start/finish zege.
Vaes-Hereygers wisten een knappe tweede plaats binnen te halen na een onderonsje met Vd Schraelen-Smeuninx. Winnaars va de eerste reeks Segers-Gorremans werden nu vierde voor Vaes-Horyon

Uitslagen klik op LEES MEER
Foto’s door Heidi Donckers klik HIER


Smxpics.be teams voor het goede doel op de “Keiheuvel” te Balen

In Balen op de Keiheuvel waren de smxpics.be teams weer aan het werk voor het jaarlijkse goed doel, voor de kids een heuse opstap dag met alle gemotoriseerde sporten.
Zo kon men met een jeep mee rijden, op een kleine solo motor rijden, met een quad rijden of met één der smxpics.be teams op het zijspan meerijden.
Dit jaar werd Ivo Cornels bij gestaan door Timmy en Lindsey Tysmans-Bosch, deze vervingen de wel aanwezige Peter Van roy die door een blesure niet kon deelnemen aan dit schitterend evenement in de voorloper naar 15 aug voor de wedstrijd op de Keiheuvel nu dinsdag. We danken weer onze teams om er een leuke fijne dag van te maken.

Foto’s door Sofie Vaes klikt u HIER


Goethals-Vandeursen winnen weer in Oostrozebeke, Pech voor Hendrickx-Beunk

In Oostrozebeke werd in beide groepen strijd en fun samen geleverd, in Groep 1 won Hendrickx-Beunk met gemak voor Cor en Lars De Laat, Vannieuwenhuyze-Viaene werden derde in deze groep.
Groep 2 waren het Goethals-Vandeursen die voluit gingen en wonnen voor De Coster-Dhondt en Ramon-Huysentruyt.
Een klapper van een A finale dus en deze werd gewonnen door weerom Goethals-Vandeursen al was even het geluk aan hun kant toen Hendrickx-Beunk na ruim vier ronde aan de leiding te rijden uitvielen met mechanische pech. Vader en zoon De Laat werden knap tweede door nog een moegestreden Van Nieuwenhuyze-Viane voorbij te gaan die nog derde werden. Decoster-Dhondt en Ramon-Huysentruyt sloten de top vijf af !
In de B finale wonnen Nikki Debruyne-Boxtaele voor Vaerenberg-Wille en Van der Elst-De Backer

Uitslagen kan je bekijken bij LEES MEER
 de eerste foto’s door Rudy Van Mol van de Trainingen klik HIER
Foto’s der reeksen en de A & B finale door Rudy klikt u HIER
Foto’s Manuela Vandooren klik HIERZO


GP Stelpe met live timing zaterdag

Vandaag volgen we samen met u via de LIVE TIMING de wedstrijden in het Letse Stelpe, let wel hier is het een uur vroeger dan hier zodoende hoeft u niks van de live te missen !!
U kan ook de uitslagen na de kwalificatie en reeksen ook bekijken bij LEES MEER

Foto’s zaterdag door Dries Dewitte klikt u HIER
Filmpje zaterdag eveneens door Dries Dewitte klikt u hier op YOU TUBE


Dierckens-Dhondt en Boussy-Boxtaele reeks winnaars in Tessenderlo

De Kempenrijders hadden ook dit jaar in Tessenderlo de weersomstandigheden niet echt mee om er een schitterend weekend van te maken, op zaterdag kreeg met tal van wolkbreuken te verwerken welk het circuit toen het opdroogde op verschillende plaatsen gevaarlijk maakte !
Ook net geen 20 zijspannen achter het hek maar wel wie echt nog voor de punten willen gaan !!
In de eerste reeks wisten Dierckens-Dhondt meteen de leiding in handen te nemen bij de eerste doortocht aan de jurywagen gevolgd door Soetaert die nu Jens Mans naast zich had om de gekwetste Dimitri Vandeursen te vervangen, Delmotte-Verbrugghe en de minder gestarte Boussy-Boxtaele op plek vier.
Dierckens-Dhondt behielden gans de reeks de leiding maar kregen paar ronden voor het einde Boussy-Boxtaele die na wat passer bewegingen welke hier niet simpel waren bij de zijspannen in hun achterwiel, echter verder dan dat kwam het niet buiten een poging met het naar de meet te gaan.
Soetaert-Mans werden derde voor Delmotte-Verbrugge en eerste B rijders Valcke-Ines Delmotte.
Bij de B rijders waren Van Troys-Huysentruyt nu tweede doordat Debruyne-Desoete vooraan wegvielen, Merreel-Verbrugh werden ook zo nog derde in de reeks.
In de tweede reeks namen Boussy-Boxtaele de snelste start en reden weg van het pak om met ruime voorsprong deze tweede reeks die pas rond half zeven kon gestart worden te winnen. Dierckens-Verbrugghe waren nu tweede voor Soetaert-Mans en Delmotte-Verbrugghe. Desoete Wille wisten na stilgestaan te hebben van plaats 14 naar plaats 5 op de klimmen en dit op een moeilijk berijdbaar circuit!!!
Bij de B rijders waren het de broers Valcke nu aan de winst voor Vandecappelle-Nolf en Van Troys-Huysentruyt.

Foto’s door onze medewerkers, klik op naam naar keuze
Patrick Vispoel
Dries Dewitte
Francois Rombouts
Filmpje door Dries Dewitte klikt u HIER

Volledige uitslagen vind je bij LEES MEER


Drievoudige reekszege voor sterke Keuben-Snell in Kersbeek IMBA Belgie

In Kersbeek bij het Techmaster team van Stefan Coen konden we genieten van een prachtig circuit dat heel anders was uitgetekend dan andere jaren. Op zaterdag bleken ook de Oldtimers een topper te zijn en s ’avonds werd er kip aan het spit bediend en op een minimum van tijd was ook dit weer verteerd bij de vele toeschouwers die tussendoor ook de voorstelling van de teams kregen voorgeschoteld !!
De regen die op zaterdag voor wat problemen zorgde was op zondag na enkele uren weer spoorloos verdwenen en konden we van prachtige reeksen genieten. Ook in de nevenreeks was de strijd mooi om zien met de organisator (ook al sliep hij maar een goed uurtje) in de hoofdrol van deze wedstrijd. Maar het waren het Nederlands-Engels koppel dat 3 x met de reekszege in de iMBA klasse aan de haal ging !!

Foto’s van zowel de nevenreeks als IMBA staan in aparte mappen klik op de naam en klasse van uw keuze
Driesen Luc
IMBA reeksen
IMBA training
Nevenreeks training
Nevenreeks
Rudy van Mol
Nevenreeks
IMBA
Patrick Van Leeuw
IMBA + Podium
Training IMBA
Nevenreeks
Voorstelling
Sofie Vaes
IMBA Training
IMBA reeksen
Nevenreeks
Extra
Uitslagen en verslagjes klik op LEES MEER


Willemsen-Bax winnen spannende GP in Moggers

In Möggers lieten 37 zijspannen hun motor keuren, dit hadden er enkele meer kunnen zijn maar door een foutje van de Nederlandse federatie die blijkbaar vergeten was deze aan te melden werden enkele teams geweigerd om te starten omdat ze niet aangemeld werden !! Spijtige zaak voor die team uiteraard en dit zal wel is weer tot een overleg leiden !!
We gaan ons focussen op de wedstrijden de komende dagen, voor ons zijn Rudy en Freddy van Mol ter plaatsen om ons op de hoogte te houden en zullen we van thuis uit alles trachten up to date te houden met uitslagen en straks hopelijk enkele foto’s !!

Op zaterdag waren in Groep A Willemsen-Bax de snelste en in Groep B waren het Giraud-Mucenieks die ook vanaf ronde één de leiding in hadden namen ! Alle uitslagen hier onderaan

Foto’s zaterdag door Rudy Van Mol klikt u HIER
Foto’s zondag door Freddy Van Mol klik HIER
Alle uitslagen zaterdag & zondag kan je bekijken bij LEES MEER


Boussy – Boxtaele maatje te groot in Volkegem

Een 15 tal zijspannen in Volkegem die ondanks de buien tussendoor er toch een mooie strijd van wisten te maken !
Boussy-Boxtaele wonnen de eerste reeks werd zelf met ruime 37 sec voorsprong gewonnen voor Delmotte-Verbrugghe die ook weer een veilige marge hadden op Dierckens-Dhondt. Desmet-Devoldre werden vierde voor snel starters Van der Haeghen-Slegers die de top vijf volmaakte in de eerste reeks.
Reeks twee weerom Boussy-Boxtaele met ruime 50 sec op Dierckens-Dhondt die het trio dat met hun wiel in wiel streed tot op de meet Van Collie-Van de voorden, Van der Haeghen-Slegers en Verbrugghe-Dhondt in die volgorde wisten voor te blijven !
Voor de B zijspannen werd het een dubbelzege voor Dean Valcke-Ines Delmotte, Merreel-Verbrurgh werden tweede in de eindstand voor Debruyne-Desoete

Foto’s door Patrick Vispoel klik HIER
Foto’s door Dries Dewitte klik HIER
Filmpje door Dries Dewitte klik HIERZO 
Uitslagen klik op LEES MEER